dissabte, 11 de març de 2017

ESDEVENIMENTS ALS ARCS: DESEMBRE, GENER, FEBRER I MARÇ

DESEMBRE

El dia 8 de desembre el Patge Reial va aturar-se al pavelló dels Arcs a recollir les cartes dels nens i les nenes del poble. Tot seguit, hi va haver jocs infantils i berenar per als assistents amb coca i xocolata desfeta.


El dia 31 de desembre, se celebrà el sopar de Cap d’Any, al pavelló municipal, amenitzat pel duet Corxet.


GENER

El vespre del 5 de gener els Reis d’Orient van passar pels Arcs, on van deixar molts regals per a tothom i també algun bocinet de carbó per als qui no van fer prou bondat durant l’any 2016.

ACTES DE SANT ANTONI

Dissabte 14 de gener l’escriptor de Miralcamp, veí dels Arcs, Joan Francesc Dalmau va presentar el seu nou poemari La malícia dels mots, publicat per l’Editorial Fonoll, al cafè de l’Arquerina. L’acte va anar a càrrec del filòleg Josep Camps, amb la intervenció de l’autor i l’il·lustradora, Ester Gasol.
Al vespre, el grup de teatre TOUR MIX va oferir el musical NOU DE TRINCA, al pavelló municipal.

Diumenge 15 de gener,  al matí va haver-hi la missa en honor al patró, Sant Antoni Abat, oficiada per Mossèn Josep M. Aresté i cantada per la coral “Veus del Pla”; tot seguit, la mateixa coral va oferir un concert. A continuació, al pavelló municipal, hi va haver un dinar popular i, per cloure la festa, un gran espectacle d’escala en hi fi, a càrrec del jovent dels Arcs.

DINAR DE SANT ANTONI

ESCALA EN HI-FI PEL JOVENT DELS ARCS

GRUP DE TEATRE TOUR MIX

FEBRER

Divendres 10 de febrer se celebrà el sopar de “Les Àguedes”, al bar de l’Arquerina, amb una bona colla de dones dels Arcs.

MARÇ

Diumenge 12 de març els Arcs celebrà el Carnestoltes amb una rua de disfresses, que va sortir des de l’escola Rufí Bedoya i es passejà pels carrers del poble. Tot seguit, al pavelló local, hi va haver animació infantil amb Monitors de Qualia de l’associació Alba. També hi ha haver berenar per als assistents amb coca i xocolata desfeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada